Forstærkere, CD afspiller m.m.

De effekt forstærker jeg driver mine højttalere med er 

Bundkasser Diy/B&o Icepower 500 med en 650W ringkerne i hver side (PDF https://icepower.dk/download/2411/ )

Mellemtone Yamaha M80
https://www.hifiengine.com/manual_library/yamaha/m-80.shtml 

Diskant Yamaha M45
https://www.hifiengine.com/manual_library/yamaha/m-45.shtml 

Grunden til at jeg bruger så forholdsvist store forstærkere er at opnå en stor dynamik i selve anlægget og jeg har en forkærlighed til at spille lidt højt engang imellem og så vil jeg ikke begrænses af manglende effekt. Desuden så har jeg også frit spil med delefrekvensen og da min grænsefrekvens mellem bas og mellemtone ligger på 240Hz så skal der afsættes en rimelig mængde effekt i mellemtonerne.

Valget af Yamaha forstærker har grund i at de har en evne til, at det der kommer ind i dem er det samme som kommer ud (bare forstærket). De har en forholdsvis stor udgangseffekt, og så jeg synes deres elektriske opbygning er fornuftig. 

ICE Power modulerne har en rigtig god evne til at styrer basenhederne på en meget kontrolleret måde og har store effekt reserver.

Forforstærkeren er en Yamaha C85
https://www.hifiengine.com/manual_library/yamaha/c-85.shtml 

Den er modificeret ved at Phono 2 er tilpasset til min Audio Technica Pickup 34Kohm/100pF i stedet for de 47Kohm/220pF som fik Pickuppen til at være lidt for livlig i højtoneområdet

CD afspiller Yamaha CDX 993
https://www.hifiengine.com/manual_library/yamaha/cdx-993.shtml
den er ikke modificeret på nogen som helst måde, da jeg synes den gør jobbet til UG.

Google Chromecast music – Man bliver nødt til at kunne streame på en eller anden måde, den lyder ganske fint men jeg overvejer en DAC til den
https://jdslabs.com/product/ol-dac/ 
grunden til denne DAC er at jeg har deres første DAC og del lyder fremragende og JDSLabs er meget troværdige i min optik da der ikke er så meget salgsgas som så mange andre.